Elérhetőség

Charlie Autósiskola

Cím: 9024 Győr,
Répce utca 25.
Telefon:
+36(96)429693
Mobil:
+36(30)9560083
E-mail:
charliejogsi@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

2024. március 19-én az ügyfélszolgálat délutáni nyitása temetés miatt 15 órakor lesz. 
Köszönjük szíves megértésüket!
 
Hétfő: 10:00 - 12:00 és 14:00 - 16:00   
Kedd: 10:00 - 12:00 és 14:00 - 16:00       
Szerda : Szünnap
Csütörtök: 10:00 - 12:00 és 14:00 - 17:00     
Péntek: 10:00 - 12:00                            
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva 


Bemutatkozás


Iskolánkban  moped (AM), motorkerékpár (A1, A2, A), személygépkocsi (B), tehergépkocsi (C), és nehézpótkocsi (CE) kategóriákban végzünk járművezető-képzést.

Bármely tanfolyamunkat választja, jelentkezését megteheti telefonon, személyesen az ügyfélszolgálaton, vagy akár online a weboldalon.

A beiratkozáshoz hozza magával személyi okmányait, vezetői engedélyét (amennyiben már rendelkezik valamilyen kategóriával), alapfokú iskolai végzettséget bizonyitó okiratát, orvosi alkalmassági papírját (AM kategóriánál nem szükséges), tandíj I. részletét.

Az elméleti tanfolyam elvégzésére autósiskolánk kétféle lehetőséget biztosít tanulói számára.

A tantermi képzéseink 3-4 hetente indulnak, melyekre folyamtosan lehet jelentkezni. Tantermi képzést választó tanulóinknak tankönyvet és online vizsgafelkészitő teszt gyakorlást biztosítunk a képzés idejére. A tantermi képzéseinket a vidéki pályaudvarhoz közel, Győr, Kálvária út 1-3. szám alatt tartjuk.

Az elméleti tananyag valamennyi kategóriában elvégezhető távoktatásos formában is. Hivatalos, az NKH által elfogadott interaktiv tan- és tesztanyag, amely internet hozzáféréssel bárhol, és bármikor végezhető. A szerződés kötés és a képzőszervi  regisztráció után, melyet ügyfélszolgálatunkon végzünk, pár órán belül már elkezdhető az elméleti képzés.

Az elméleti tanfolyam elvégzése után, az alapvizsgára történő jelentkezést az autósiskola intézi. A vizsgaidőpontokat előzetes megbeszélés alapján egyeztetjük a tanulóval. Az elméleti tanfolyam megkezdésétől számítva 9 hónapon belül jelentkezni kell az első elméleti vizsgára, valamint a tanfolyam megkezdését követő 1 éven belül sikeres elméleti vizsgát kell tenni. Ennek elmulasztása esetén a jogszabály új elméleti tanfolyamot ír elő. A sikeres elméleti vizsga időpontjától számitva 2 éven belül van lehetőség a sikeres forgalmi vizsgára. Az elméleti KRESZ vizsga helyszíne: Győr, Tatai út 3. 

Sikeres elméleti vizsga után, az oktató illetve gépjármű kiválasztása után a hitelesített vezetési kartonnal kezdhető meg a gyakorlati képzés.   A vezetés időpontjait és a találkozás helyszíneit az oktatóval kell egyeztetni. A gyakorlati oktatás kötelező óraszámai és a menettáv a kategóriánkénti tájékoztatóban találhatók. A járműkezelés alapjainak elsajátítása a győri Bécsi úti rutinpályán történik. Az alapok elsajátítása után a vizsga letételével kezdhető a forgalmi vezetés. Az alapok elsajátiíása után, külön vizsga nélkül kezdhető meg a forgalmi vezetés a "B" kategóriánál.

Teherautó (C) és teherautó nehézpótkocsival (CE) kategóriáknál Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés tantárgyból sikeres szóbeli vizsgát kell tenni, mely feltétele a forgalmi vizsgára bocsájtásnak. A forgalmi vizsga időpontja a  kötelezően előírt minimum óraszám és km levezetése, illetve az oktatóval való egyeztetés után kerül kiírásra.

Az elsősegély vizsga megléte nem feltétele az elméleti és gyakorlati képzésnek és vizsgának, de a vezetői engedély kiadásának igen. A vizsgára felkészitő tanfolyam igénybe vehető, a Magyar Vöröskeresztnél előzetes bejelentkezéssel és az autósiskola szervezésében. Vizsgázni a Magyar Vöröskeresznél kell. A vizsga alól az kaphat felmentést, akinek a jogszabályban meghatározott egészségügyi szakképesítése van, vagy korábban már sikeres vizsgát tett és azt igazolni is tudja.

A vezetői engedély bármely okmányirodában kérelmezhető, melynek feltétele a vizsgaigazolás kiadása. Az utolsó sikeres vizsga után, a közlekedési hatóság a sikeres vizsgát követő 3 munkanapon belül elektronikus úton továbbítja a vizsgaigazolást az illetékes közlekedési igazgatási hatóság felé. Az okmányirodába személyi igazolványt, lakcímkártyát, orvosi alkalmasságit, az elsősegély vizsgaigazolást, már meglévő vezetői engedélyt kell vinni. Az első jogosítvány kiállítása illetékmentes, amennyiben rendelkezett már vezetői engedéllyel (más kategóriában) illeték köteles.
 

 
Vissza az előző oldalra!
Charlie Autósiskola - Magyar