Aktualitások


E-learning elméleti képzés

E-learning elméleti képzésünket bármikor megkezdheti szabad ütemtervvel

Részletek

Tantermi elméleti képzés

Elméleti képzés jelenleg csak E-learningben

Részletek

Elsősegély tanfolyam

Vöröskereszt körlevele!

Hivatkozva a Magyar Vöröskereszt 11/2020. (03.12.). számú főigazgatói utasítására, és a Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete 1/2020. (03.13). sz megyei igazgatói utasítására ezúton értesítem Önöket, hogy Megyei Szervezetünk által szervezett közúti elsősegélynyújtó vizsgákat, 2020. március 16-tól, a koronavírus járvány terjedését megelőzendő, a résztvevő tanulók, vizsgázók, vizsgabiztosok és munkatársak egészségének védelme miatt nem tartjuk meg, későbbi időpontra halasztjuk.A vizsgák időpontjairól később tudunk egyeztetni.

Kérjük fentiek szíves tudomásulvételét, az elővigyázatosság mindannyiunk közös érdeke!

 

Közúti elsősegély vizsga akkor szükséges, ha még nincs semmilyen kategóriájú vezetői engedély, vagy már a meglévő vezetői engedélyben a legutoljára megszerzett kategória 1984 előtti.

A vizsga alól mentességet kaphatnak a 31/1992.(XII.19.) NM rendelet alapján az egészségügyi végzettséggel rendelkezők.

A közúti elsősegélynyújtás ismeretek megszerzése a járművezető-képzéstől független, megszerzésére a járművezető tanfolyam előtt, közben és után is van lehetőség, de célszerű a forgalmi vizsga előttig megszerezni, mert a vezetői engedély kiadásának feltétele.

Ha a járművezető tanfolyam megkezdése előtt már rendelkezik az igazolással, kérjük, hogy a tanfolyamra való jelentkezésekor hozza magával.

Az elsősegély vizsgára felkészítő tanfolyam nem kötelező, de ajánlott, mivel a vizsgán a gyakorlati szituációkat mindenkinek kötelező bemutatni, amit a gyakorlati oktatás során lehet elsajátítani.

A közúti elsősegély vizsgára felkészítő tanfolyamot a Magyar Vöröskereszt szervezésében szombati napon, valamint az autósiskola szervezésében havonta két délutáni elfoglaltsággal lehet igénybe venni. A felkészítésen a sikeres vizsgához szükséges elméleti és gyakorlati tudás sajátítható el. Az elsősegély tanfolyam ára 11 700 Ft, amit készpénzzel van lehetőség rendezni a tanfolyamra való jelentkezéskor.

A felkészítő tanfolyamra jelentkezni lehet a Magyar Vöröskeresztnél illetve az autósiskolánál. Az elsősegély vizsga helyszíne minden esetben: Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezet, Győr, Lajta u. 38. Az elsősegély vizsga díja 8 200 Ft, melyet csekken a Vöröskereszt számlájára postán kell feladni, vagy a Vöröskereszt pénztárába befizetni.

A sikeres vizsga után egyszerre kiállítják az elsősegély kártyát.
Vissza az előző oldalra!
Charlie Autósiskola - Magyar