Aktualitások


E-learning elméleti képzés

E-learning elméleti képzésünket bármikor megkezdheti szabad ütemtervvel

Részletek

Elsősegély tanfolyam

Közúti elsősegély felkészítő tanfolyam: Érdeklődjön telefonon

Részletek

Tantermi elméleti képzés

Tantermi képzésre várjuk a jelentkezőket online, telefonon vagy személyesen! A foglakozásokat tanulóinkkal egyeztetve osztjuk be, alkalmazkodva az igényekhez.

Részletek

Elsősegély tanfolyam

Közúti elsősegély vizsga akkor szükséges, ha még nincs semmilyen kategóriájú vezetői engedély, vagy már a meglévő vezetői engedélyben a legutoljára megszerzett kategória 1984 előtti.

A vizsga alól mentességet kaphatnak a 31/1992.(XII.19.) NM rendelet alapján az egészségügyi végzettséggel rendelkezők.

A közúti elsősegélynyújtás ismeretek megszerzése a járművezető-képzéstől független, megszerzésére a járművezető tanfolyam előtt, közben és után is van lehetőség, de célszerű a forgalmi vizsga előttig megszerezni, mert a vezetői engedély kiadásának feltétele.

Ha a járművezető tanfolyam megkezdése előtt már rendelkezik az igazolással, kérjük, hogy a tanfolyamra való jelentkezésekor hozza magával.

Az elsősegély vizsgára felkészítő tanfolyam nem kötelező, de ajánlott, mivel a vizsgán a gyakorlati szituációkat mindenkinek kötelező bemutatni, amit a gyakorlati oktatás során lehet elsajátítani.

A közúti elsősegély vizsgára felkészítő tanfolyamot a Magyar Vöröskereszt szervezésében szombati vagy vasárnapi napon, alkalmanként két délutáni elfoglaltsággal lehet igénybe venni. A felkészítésen a sikeres vizsgához szükséges elméleti és gyakorlati tudás sajátítható el. Az elsősegély tanfolyam ára 22 600 Ft, amit készpénzzel vagy átutalással van lehetőség rendezni a tanfolyamra való jelentkezéskor.

A felkészítő tanfolyamra jelentkezni lehet a Magyar Vöröskeresztnél illetve az autósiskolánál. Az elsősegély vizsga helyszíne minden esetben: Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezet, Győr, Nagy Imre u. 28. Az elsősegély vizsga díja 18 000 Ft, melyet csekken a Vöröskereszt számlájára postán kell feladni, vagy a Vöröskereszt pénztárába befizetni készpénzben vagy átutalással teljesíteni.

A sikeres vizsga után egyszerre kiállítják az elsősegély kártyát.
Vissza az előző oldalra!
Charlie Autósiskola - Magyar