Aktualitások


E-learning elméleti képzés

E-learning elméleti képzésünket bármikor megkezdheti szabad ütemtervvel

Részletek

Elsősegély tanfolyam

Közúti elsősegély vizsgára felkészítő tanfolyam október 24-én és 31-én 16 óra

Részletek

Tantermi elméleti képzés

Intenzív tantermi elméleti tanfolyam indul 2019. október 14-én 16:30-kor

Részletek

E-learning elméleti képzés

Lehetőséget biztosít az autósiskola valamennyi képzési kategóriájában az elméleti tanfolyam távoktatásban történő elvégzésére.

Az e-learning előnye, hogy időben rugalmas, nincs helyhez kötve, bárhol és bármikor használható, ahol van számítógép és internetkapcsolat. Önállóan, mégis ellenőrzötten és szabályozottan, saját időbeosztás és tempó szerint lehet előrehaladni, a tanulást bármikor meg lehet szakítani, majd folytatni tovább. Interaktív animációk, multimédiás elemek és szituációs gyakorlatok segítik a sikeres vizsgához szükséges információk megszerzését. Az e-learning képzést biztosító informatikai rendszer (e-Titán keretrendszer) a hatóság által akkreditált, államilag elismert e-learning tanfolyam. Az egyéni belépési kód alapján azonosítja a tanulót, számon tartja a tananyagrészek elvégzésének sorrendjét, az előrehaladás feltételeit (pl. egyik fejezetről csak sikeres teszt esetén lehet továbblépni a következő fejezetre) és a tanulásra fordítható időt is. Az e-learning tanfolyam végén pedig tanfolyam igazolást állít ki, amely a hatósági vizsga feltétele.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a tanfolyami forma, jelentkezését megteheti személyesen ügyfélfogadási időben, vagy online.
Vissza az előző oldalra!
Charlie Autósiskola - Magyar